Έρευνα που δημοσιεύεται στο περιοδικό «Cancer Epidemiology» δείχνει ότι η κατανάλωση επεξεργασμένων υδατανθράκων τριπλασιάζει τον κίνδυνο για ανάπτυξη καρκίνου του μαστού. Τροφές με υψηλό γλυκαιμικό δείκτη, όπως είναι το επεξεργασμένο λευκό αλεύρι, ανεβάζουν απότομα τα επίπεδα ζαχάρου στο αίμα, που προωθεί την ανάπτυξη καρκινικών κυττάρων.
Πηγή: onmed
Υ.Γ. Μόνο Αλεύρι από δίκοκκο σιτάρι ΖΕΑΣ από πετρόμυλο χωρίς λιπάσματα και φυτοφάρμακα! !!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου